Ik zou weleens datgene in huis kunnen hebben, wat jij nodig hebt voor jouw herstel.

Ik zou weleens datgene in huis kunnen hebben, wat jij nodig hebt voor jouw herstel.

Over Susan

Ik ben Susan van Rooij en ben werkzaam als fysiotherapeut (sinds 1996), haptotherapeut (sinds 2003)  en Yogadocent (sinds 2000) in mijn eigen praktijk in Oosteind en deels bij fysiotherapie Vrachelen in Oosterhout.

Een van de grootste drijfveren in mijn leven is om me steeds verder te ont-wikkelen en dichter bij mezelf, bij mijn kern te komen. Het leven is een leerproces! Mijn lichaam is vaak leidend/lijdend geweest in mijn zoektocht. Door eigen blessures en klachten ben ik met verschillende behandelvormen in contact gekomen en heb ik me  bijgeschoold en gespecialiseerd in bepaalde methodes, technieken en denkwijzen.

Ik ben nu op een punt gekomen dat alles wat ik geleerd heb in de afgelopen 20 jaar, combineer in mijn behandelingen. Dit maakt mijn werk zo leuk, afwisselend en interessant. Ik  verheug me nog iedere dag op alle nieuwe dingen die ik ervaar en leer.

Mensen ervaren me als een empathisch, open en warmhartig persoon, die een bepaalde rust uitstraalt. In mijn vrije tijd werk ik graag in de (moes)tuin. Ik houd van reizen en van de natuur en probeer samen met mijn partner zo natuurlijk mogelijk te leven.

Ik school mij jaarlijks bij met diverse cursussen op het gebied van haptotherapie en fysiotherapie. Daarnaast volg ik ieder jaar de Yogateacher training van Yoga in Daily Life.

Verder heb ik me verdiept in de werking en achtergronden van:

Waar ik, indien passend, gebruik van maak ter ondersteuning en verdieping van de behandeling.


"Het is mijn passie om jou te ondersteunen in je herstel- en ontwikkelingsproces."

Practice what you preach and preach what you practice.

Ervaringen van cliënten

Brigitte: Susan heeft me geholpen om me meer inzicht in mezelf te krijgen en bewust te worden van wie ik ben en hoe ik omga met andere mensen. Dit heeft me heel veel gebracht, dankjewel voor je ondersteuning Susan!

Hanneke: Ik ging door een hele moeilijke periode in mijn leven en kon het bijna niet meer aan. Door de haptotherapie werd het allemaal dragelijker en leerde ik hoe met stress en angst om te gaan.

Tessa: Echt een aanrader, als je wat meer wilt begrijpen over de achterliggende redenen van je klacht. Het heeft mij weer op de been geholpen.

Bert: Door Susan haar rust, luisterend oor en de oefeningen heb ik stappen in mijn leven kunnen zetten die daarvoor ondenkbaar waren.

Hans: De aanraking en het contact met mijn lijf helpen mij om weer tot mezelf te komen en kan ik de dingen beter overzien.

Wil: Ik ben goed geholpen door Susan met mijn rugklachten. Ik heb er nu geen last meer van.

Scroll to Top